FABRISTONE NATUURSTEEN
ANTWERPEN • FabriStone legt zich al sinds 1960 toe op het bewerken van natuursteen. Natuursteen is een uitstekend materiaal dat uitermate geschikt is voor gebruik binnen in uw woning en gebruik buitenshuis. FabriStone is een familiale onderneming en uw beste keuze voor maatwerk in natuursteen.

De mogelijkheden met natuursteen zijn eindeloos. keukenwerkblad, douches, wasbakken, vensterbanken, dorpels, trappen, vloeren, terrassen, gevels en gevelplinten zijn maar enkele van de talloze toepassingen die mogelijk zijn.

Wij beschikken over een waaier van steensoorten. Van de zeer mooie Belgische blauwsteen, over Italiaans marmer in al zijn facetten tot de wereldwijde invoer van kwaliteitssteen.

Alles wordt op maat ontworpen en gefabriceerd door FabriStone. Wij letten op de details en zorgen voor een perfecte afwerking. Hierbij werken wij enkel en uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Door ons machinepark en vakkundig personeel kunnen wij praktisch aan elke klant zijn vragen beantwoorden. FabriStone staat garant voor een perfecte uitvoering.
mail ons
0032.496 23 43 46
Cobdenstraat
2018 Antwerpen
breng me hierheen